Syntiro Pharma Support International

Binnen de Syntiro Group levert Syntiro Pharma Support International diensten aan bedrijven op wie 'good manufacturing practices' (GMP) van toepassing zijn. Verder levert zij regulatory affairs support, Qualified Person support en tal van andere interim support of specifieke diensten.
 

Syntiro Validatie
Services

Syntiro Validation Services levert diensten op het gebied van kwalificaties en validatie aan producerende farmaceutisch, medische hulpmiddelen en biotechnologie bedrijven.
 

Syntiro Trainingen

Binnen de Syntiro Group levert Syntiro Trainingen zowel op maat gemaakte trainingen als standaard farmaceutische trainingen om te zorgen dat uw mensen gekwalificeerd zijn voor hun taak en optimaal hun professie verder kunnen ontwikkelen.

Visual

Werken bij de Syntiro group

De Syntiro Group is een dynamische en groeiende organisatie. Wij zijn altijd op zoek naar mensen met verschillende achtergronden en expertise in de farmaceutische, biotechnologische of medische hulpmiddelen industrie.

Bij de Syntiro Group komt u te werken in een stimulerende omgeving waar gedreven en resultaat gerichte Mensen werken. U werkt zelfstandig en verantwoordelijk als consultant bij één van onze relaties. U bent hier tevens het visitekaartje van het bedrijf.

Als consultant namens de Syntiro Group heeft u een brede en ruime ervaring in de farmaceutische, medische hulpmiddelen of biotechnologische industrie en heeft u kennis op het gebied van regelgeving. Verder bent u zelfstandig, assertief en goed in staat zich in te leven in de situaties van de klant, waarbij u zich professioneel en evenwichtig gedraagt in stresssituaties. U beschikt ook over analytische en probleemoplossende vaardigheden en bent in staat zelfstandig, gestructureerd, accuraat en planmatig te werken. Tevens dient u, indien nodig, uw werkzaamheden op locatie van onze grotendeels Nederlandse relaties uit te voeren.

Voor het leveren van onze diensten zijn wij continu op zoek naar gedreven en ambitieuze consultants voor de functie van:

Gmp Consultants

Regulatory Specialists

Quality Engineers

Validatie Engineers


Bent u geïnteresseerd in, of wilt u meer informatie over werken als zelfstandige binnen de Syntiro Group, dan nodigen wij u graag uit om uw CV en een korte motivatie of vraag te sturen aan: c.vandenboorn@syntiro.nl

Syntiro Group
t.a.v. mevr. C.F.A.M. van den Boorn
Jekermolenweg 84
6212 NL Maastricht
T: +31-(043) 3251293
F: +31-(043) 3255786
E: c.vandenboorn@syntiro.nl