Syntiro Pharma Support International

Binnen de Syntiro Group levert Syntiro Pharma Support International diensten aan bedrijven op wie 'good manufacturing practices' (GMP) van toepassing zijn. Verder levert zij regulatory affairs support, Qualified Person support en tal van andere interim support of specifieke diensten.
 

Syntiro Validatie
Services

Syntiro Validation Services levert diensten op het gebied van kwalificaties en validatie aan producerende farmaceutisch, medische hulpmiddelen en biotechnologie bedrijven.
 

Syntiro Trainingen

Binnen de Syntiro Group levert Syntiro Trainingen zowel op maat gemaakte trainingen als standaard farmaceutische trainingen om te zorgen dat uw mensen gekwalificeerd zijn voor hun taak en optimaal hun professie verder kunnen ontwikkelen.

Visual

Syntiro Group

Door kennis, middelen en eigen faciliteiten te combineren kan de Syntiro Group een totaalpakket van op elkaar afgestemde diensten leveren van hoge kwaliteit. De Syntiro Group bestaat uit de volgende partnerbedrijven:

Syntiro Pharma Support International

De farmaceutische industrie wordt zeer sterk gereguleerd door de overheid. De belangrijkste regels zijn samengevat in de GMP - richtlijnen. Binnen de Syntiro Group levert Syntiro Pharma Support International diensten aan bedrijven op wie 'good manufacturing practices' (GMP) van toepassing zijn. Verder levert zij regulatory affairs support, Qualified Person support en tal van andere interim support of specifieke diensten.

Syntiro Pharma Support International BV
Jekermolenweg 84
6212 NL Maastricht
T: +31-(043) 3251293
F: +31-(043) 3255786
E: info@syntiro.nl
www.syntiro.nl

Syntiro Trainingen

Uw medewerkers zijn de spil van uw activiteiten. Het is daarom van belang dat zij goed op de hoogte zijn van wat er binnen de farmaceutisch industrie speelt en hoe zij zich beter kunnen ontwikkelen. Binnen de Syntiro Group levert Syntiro Trainingen zowel op maat gemaakte trainingen als standaard farmaceutische trainingen om te zorgen dat uw mensen gekwalificeerd zijn voor hun taak en optimaal hun professie verder kunnen ontwikkelen.

Syntiro Pharma Support International BV
Jekermolenweg 84
6212 NL Maastricht
T: +31-(043) 3251293
F: +31-(043) 3255786
E: info@syntiro.nl
www.syntiro.nl