Visual

Diensten

De Syntiro Group levert advies en ondersteuning aan farmaceutische, biotechnologie en de medische hulpmiddelen industrie in Nederland en het buitenland die humane of veterinaire producten produceren.

Syntiro Pharma Support International

De farmaceutische industrie wordt zeer sterk gereguleerd door de overheid. De belangrijkste regels zijn samengevat in de GMP - richtlijnen. Binnen de Syntiro Group levert Syntiro Pharma Support International diensten aan bedrijven op wie 'good manufacturing practices' (GMP) van toepassing zijn. Verder levert zij regulatory affairs support, Qualified Person support en tal van andere interim support of specifieke diensten.

Syntiro Validatie
Services

Een van de peilers van de kwaliteitsborging in een bedrijf dat aan de GMP dient te voldoen, is de validatie van faciliteiten, processen, installaties, machines, procedures en analysemethoden. Binnen de Syntiro Group levert Syntiro Validation Services diensten op het gebied van kwalificaties en validatie aan producerende farmaceutisch, medische hulpmiddelen en biotechnologie bedrijven.

Syntiro
Trainingen

Uw medewerkers zijn de spil van uw activiteiten. Het is daarom van belang dat zij goed op de hoogte zijn van wat er binnen de farmaceutische industrie speelt en hoe zij zich beter kunnen ontwikkelen. Binnen de Syntiro Group levert Syntiro Trainingen zowel op maat gemaakte trainingen als standaard farmaceutische trainingen om te zorgen dat uw mensen gekwalificeerd zijn voor hun taak en optimaal hun professie verder kunnen ontwikkelen.